Detalii si comenzi : 0755-237-431
comenzi@flori-brasov.com

Aranjamente florale diverse

aranjamente-flori-in-brasov

aranjamente-flori-in-brasov

Orice afacere si orice mediu de lucru are nevoie de frumos si relaxare. O zi plina de activitate si o atmosfera tensionata poate fi usor atenuata prin decorarea biroului sau a salii de sedinte cu aranjamente florale.
Restaurantele si cafenelele pot folosi flori si aranjamente florale pentru a ridica nivelul de confort si relaxare din aceste spatii.

Ce poate fi mai frumos decat o camera de hotel in care ne asteapta o floare sau un aranjament floral …

Avem solutii pentru toate, avem flori viu colorate si stim sa adaugam un strop de pasiune in tot ce facem de aceea va invitam cu drag sa apelati la serviciile noastre si sa dezvoltam un parteneriat pe termen lung in care frumosul si increderea sa ne insoteasca.

Floraria Anda , flori de vis, ofera modele florale, solutii complete de design floral pentru restaurante, reusind astfel sa va reimprospateze saptamanal atmosfera oferind flori pe, standuri de hostess, zone de bar, aranjamente pentru mese, sali de banchet sau locatii pentru nunti .

Din moment ce orasul Brasov are una dintre cele mai competitive medii de restaurante din tara, mentinerea unei clientele fidele este extrem de important pentru succesul parteneriatului nostru. Conditiile pentru realizarea unui spatiu relaxant si elegant pentru luat  masa sau pentru o intalnire de afaceri implica realizarea unei experiente ambientale de neuitat, nu doar alegerea unui bucatar inspirat, servicii impecabile din partea personalului, include de asemenea, incadrarea oaspetilor dumneavoastra intr-o ambianta care sa poarte  semnatura dumneavoastra  cu flori proaspete, plante de interior, aranjamente florale, plante tropicale, desene și modele florale.

Ati putea dorii sa alegeti din floarile artificiale care au costuri mult mai reduse pentru intretinere si inlocuire dar, nimic nu va putea inlocui un aranjament floral natural.

Fie ca stilul restaurantului dumneavoastra este baroc, eclectic, minimalist, urban sau chiar victorian, designul  floral este esential în transmiterea si definirea stilului dumneavoastra unic. Definirea stilului va avea loc in urma unei intalniri in care vom analiza toate detaliile.
Noi ne așteptam ca mancarea ta sa fie gustoasa, pana la urma asta faci cel mai bine, dupa toate insa  … lasa desenele noastre florale sa fie un al doilea subiect de discutie pentru oaspeti si lasa acest serviciu oferit de noi sa lucreze pentru tine.

Doriti sa comandati flori pentru persoana draga ? Doriti sa livram un buchet ?Comanda flori