Detalii si comenzi : 0755-237-431
comenzi@flori-brasov.com

Buchet mireasa

buchet-mireasa-brasov

buchet-mireasa-brasov

Floraria Anda din Brasov este alaturi de dumneavoastra la unul din cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra : nunta . Concepem si executam pentru dumneavoastra buchete pentru mireasa, va stam la dispozitie oricand pentru consultanta sau alegerea stilului dorit pentru buchetul de mireasa la numarul 0755.237.431 sau comenzi@flori-brasov.com .

Ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat, ceva albastru …. si un pence de argint in pantoful ei, acest obicei care se spune ca aduce noroc provine inca din epoca victoriana . Fireste , astazi miresele respecta traditia veche de secole .

Ceva vechi simbolizeaza o legatura cu familia miresei, si trecutul lor.Articolul, de cele mai multe ori va fi o bijuterie de familie, mireasa va purta aceasta in ziua nuntii ei . Mireasa poate alege, de asemenea, sa poarte o rochie de mireasa purtata de un membru al familiei pentru a onora si reprezenta un obiect vechi.

Ceva nou reprezinta norocul si succesul, pentru o viata noua si minunata. O mireasa poate alege sa poarte pantofii ei sunt noi sau poate folosi rochia ei de nunta ca element nou. Multe mirese aleg sa poarte o bijuterie noua. Acesta noua bijuterie achizitionata poate fi purtata mai apoi, de generatiile urmatoare ca ceva nou si astfel traditia strabate istoria.

Ceva imprumutat simbolizeaza dragostea si sprijinul familiei si a prietenilor in vremuri de nevoie. Un obiect care poate fi imprumutat de la un prieten poate fi o batista de dantela.
Ceva Albastru este un obiect care simbolizeaza fidelitatea, si loialitate. Cele mai multe mirese va alege un jartiera sau panglica albastra .

Multe dintre ele au adaugat albastru la buchetul de flori …

O pence de argint in pantoful ei este o binecuvantare pentru avere .

We cannot display this gallery
Doriti sa comandati flori pentru persoana draga ? Doriti sa livram un buchet ?Comanda flori