Detalii si comenzi : 0755-237-431
comenzi@flori-brasov.com

Buchet rotund de mireasa

buchet-rotund-mireasa

buchet-rotund-mireasa

Buchetul  rotund continua sa fie o alegere populara printre mirese. Acest lucru se datorează faptului că acest tip de buchet are un aspect modern și este ușor de tinut in mana. Este uimitor cum acest tip simplu de buchet poate aranjat în moduri atât de diferite. Un florar experimentat va fi în măsură să te sfătuiască cu privire la  felul in care va arata buchetul tau, astfel incat sa se potriveasca cu aspectul tau  și tema de culori aleasa pentru nunta.
Pentru un look elegant structurat și puteți opta pentru a utiliza doar un singur tip de floare, cum ar fi trandafirul.
Utilizarea atentă a frunzelor pot adăuga stil și eleganta  buchetului tau, fără a fi nevoie să se adauge alte flori .
In cazul buchetelor  cu flori mixte se pot folosi diferite combinatii de culori care dau o nota de stralucire si veselie. Buchetul tau poate fi personalizat prin adaugarea  unui guler frunziș, iarbă, margele si alegerea tipului de panglica pe tulpini.

Despre autor

Florarie in Brasov, livrari flori si aranjamente florale in orasul Brasov, flori pentru nunta si aranjamente florale pentru diverse evenimenet .

3 comentarii

  1. Mirela

    As dori un buchet de mireasa in Brasov si doresc sa imi spuneti daca puteti face un buchet personalizat, dupa o fotografie .

  2. didibgb

    Putem executa un buchet de mireasa din flori naturale asa cum doriti dumneavoastra . Nunta va avea loc in Brasov, putem sa va consiliem acolo unde va putem ajuta.

  3. Samoila Ioana

    Buna ziua!M-ar interesa la ce pret sunt buchetele de mireasa,nasa,aranjamentul pt masina,bratara pt domnisoara de onoare,aranjamente pt mesele din sala!Cu trandafiri si orhidee sau trandafiri cu cale.Multumesc

Comenteaza

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Doriti sa comandati flori pentru persoana draga ? Doriti sa livram un buchet ?Comanda flori