Detalii si comenzi : 0755-237-431
comenzi@flori-brasov.com

Flori pentru persoana draga

flori-dragoste-brasov

flori-dragoste-brasov

Oamenii, de-a lungul istoriei, au oferit flori pentru a-si exprima sentimenetele, emotiile si trairile, obiceiul a strabatut veacurile si in zilele noastre simbolistica daruirii florilor inca isi pastreaza puterea si emotivitatea momentului.

In epoca victoriana, un pretendent isi manifesta afectiunea prin daruirea unui buchet, deoarece el nu putea sa-si exprime liber sentimentele romantice.

Tinut in pozitie verticala, buchetul era un semn de interes, tinut in jos exprima negativitate. Femeile care au acceptat florile cu mana dreapta au acceptat gestul din spatele florilor, cu mana stânga acceptare a fost de fapt o respingere. Atunci, ca si acum, trandafiri rosii inseamna „Te iubesc” .

Astazi, trandafiri rosii sunt inca puternice expresie ale iubirii in simbolismul florilor . Florile care exprima aproape dar m nu chiart „ te iubesc „ includ lalele, trandafirii roz si portocalii si fireste, garoafele.

Un singur trandafir daruit unei femei simbolizeaza dragoste la prima vedere.

Trandafirii portocalii simbolizeaza atractie si emotie.

De aceea, oferim buchete si aranjamente florale pentru persoana draga, ne punem priceperea in slujba realiarii unui moment special, suntem atenti la detalii si totul va fi cu grija ales .

Asteptam solicitarile dumneavoastra pentru a livra flori persoanei dragiin Brasov, va asiguram ca va fi un moment unic in viata acelei persoane si veti simti emotia fericirii.

Pentru detalii sau comeni va rugam sa ne contactati la 0755.237.431 sau pe e-mail comenzi@flori-brasov.com , Floraria Anda din Brasov va sta la dispozitie zilnic intre orele 10.00 – 16.00 .

Doriti sa comandati flori pentru persoana draga ? Doriti sa livram un buchet ?Comanda flori