Detalii si comenzi : 0755-237-431
comenzi@flori-brasov.com

Daruieste un buchet de flori deosebit unei persoane din Brasov

livrare-flori-in-brasov

livrare-flori-in-brasov

 

Realizarea unui buchet de flori implica pasiune si talent, de aceea reusita in a trasmite emotii persoanei dragi necesita un studiu atent al paletei de culori folosite si al florilor din buchet. In  general un buchet de flori trebuie sa contina pe langa flori si plante ornamentale, de multe ori exotice, care vor da o tenta de prospetime aranjamentului. Daca cunostem preferintele persoanei dragi putem elimina florile sau culorile care nu sunt preferate, daca nu, recomandam sa mergem pe un stil clasic care sa acopere in general orice preferinta.

Livrarea de flori si buchete in Brasov se va realiza cu mare atentie, consideram ca momentul livrarii este foarte important si nu este o simpla livrare de produse. Echipa noastra va alege cu grija formula de oferire a buchetului si va respecta eventualele indicatii ale dumneavoastra.

Pentru detalii, comenzi sau livrari flori in Brasov si judetul Brasov va asteptam cu mare drag la telefonul 0745.034.367 sau pe e-mail comenzi@flori-brasov.com .

 

Despre autor

Florarie in Brasov, livrari flori si aranjamente florale in orasul Brasov, flori pentru nunta si aranjamente florale pentru diverse evenimenet .

Nici un comentariu

Comenteaza

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Doriti sa comandati flori pentru persoana draga ? Doriti sa livram un buchet ?Comanda flori