Detalii si comenzi : 0755-237-431
comenzi@flori-brasov.com

Trandafirii poveste si semnificatie

Perfectiunea absoluta înca nu a fost atinsa si desigur, nu va exista niciodata !

trandafiri-brasov

trandafiri-brasov

Trandafirul este floarea iubirii. Acesta a fost creata de Chloris, zeita greaca a florilor, ea a cerut ajutorul Afroditei, zeita iubirii, care a dat frumusetea ei, Dionysos, zeul vinului, a adaugat nectar sa-i dea un miros dulce, precum si cele trei zeite care i-au dat farmec, luminozitatea si bucurie. Apoi Zephyr, vantul de vest, a suflat departe norii, astfel încat Apollo, zeul soarelui, ar putea straluceasca si sa lumineze florile. Și astfel s-a nascut trandafirul si a fost încoronat imediat ca regina florilor.
Tablitele de lut gasite  în templele din Irak vorbesc de livrarea apei de trandafiri destinata sultanului din Bagdad. Sultanul folosit nu mai putin de 20000 de borcane de apa de trandafir de un an, pentru a face camerele sale sa miroase frumos, pentru haremul sau.
Saladin a trimis caravane de camile incarcate cu apa de trandafiri, prin imperiul pentru a curata  moscheile dupa trecerea cruciatilor care, au ocupat o perioada camerele de rugaciune .
Sotia lui Napoleon Josephinei adorat atat de trandafiri, ea a crescut mai mult de doua sute cincizeci de soiuri de trandafiri .
Pana la începutul secolului ix petalele uscate de trandafir au fost considerate a avea puteri misterioase. Napoleon a dat petale de trandafir vin alb fiert ofiterilor sai , pentru a vindeca intoxicatia cu plumb cauzata de ranile de glont.
Un trandafir rosu deschis înseamna „Sunt plin de iubire si dorinta”, în timp ce un trandafir galben deschis întreaba „Nu ma mai iubesti?”.

floraria noastra din Brasov organizeaza evenimente pentru dumneavoastra, ofera flori pentru nunta si botez personalizate la cererea clientului. Livram flori in Brasov si executam la comanda aranjamente florale pentru evenimentele din viata dumneavoastra . Livrari trandafiri si buchete in brasov.

Detalii la numarul de telefon 0745034367 sau e-mail comenzi@flori-brasov.com .

Despre autor

Florarie in Brasov, livrari flori si aranjamente florale in orasul Brasov, flori pentru nunta si aranjamente florale pentru diverse evenimenet .

Nici un comentariu

Comenteaza

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Doriti sa comandati flori pentru persoana draga ? Doriti sa livram un buchet ?Comanda flori