Detalii si comenzi : 0755-237-431
comenzi@flori-brasov.com

Lumanari botez

lumanare-botez-brasov

lumanare-botez-brasov


Lumanarea pentru botez, in general este folosita o lumanre simpla , obisnuita, cel putin, la începuturile crestinismului, asa era. Impodobirea lumanarii de botez semnifica bucuria prilejuita de faptul ca un copil va fi botezat.
Floarea de crin, de exemplu, este considerata simbolul Fecioarei Maria. Se poate pune de asemenea crengute de brad, pentru ca micutul sa fie sanatos si viguros ca un brad, floarea miresei, ca sa nu aiba cununiile legate, feriga pentru spor si sanatate. Cu lumanarea , ne referim aici la flacara si fumul lumanarii de botez, se va face semnul crucii deasupra usii si apoi va putea fi stinsa.
Florile folosite la impodobirea lumanarii pentru botez au semnificatii aparte, florile exprima  sentimente.. De aceea florile sunt un element important al botezului. Acordati atentia cuvenita alegerii lumanarilor si florilor pentru botez si alegeti acele aranjamente florale care transmit cel mai bine mesajul vostru.

Oferta noastra cuprinde intraga gama de produse florale necesare unei nunti: ghirlande flori , aranjamente flori pentru mese, aranjamente florale cu boluri si lumanari, arcade imbracate in flori sau ghirlande de flori, flori pentru decoratiuni speciale .

Doriti sa comandati flori pentru persoana draga ? Doriti sa livram un buchet ?Comanda flori