Detalii si comenzi : 0755-237-431
comenzi@flori-brasov.com

Meseria de florar

floraria-anda-in-brasov

O meserie veche care implica multa munca si pasiune in ceea ce faci, florarul trebuie sa reuseasca prin buchetele si aranjamentele florale sa multumeasca atat cumparatorul care doreste sa trasmita emotii si ganduri , totodata si pe cel care primeste florile care trebuie sa se se bucure si sa simta mesajul transmis.In principal folosim flori si plante exotice pentru a impleti buchete si aranjamente florale, oferim flori locuitorilor din Brasov si suntem incantati ca putem fi alaturi de ei in momentele importante ale vietii, la evenimentele pe care le sarbatoresc.
Iata cateva flori nelipsite din floraria noastra :
Trnadafirii, cunoscuti din cele mai vechi timpuri, trandafirul este astazi aproape nelipsit din gradinile noastre. Se cunosc peste doua sute de specii si un numar impresionant de soiuri de trandafiri, in jur de douazeci de mii . Cea mai raspandita specie salbatica de trandafir este macesul care creste spontan si in tara noastra.
Narcise este o planta delicata, cu miros suav. In ciuda aparentelor, bulbul sau ascunde cateva substante narcotice,  alcaloizii numiti narcisina care provoaca hipotensiunea si induce o stare de somnolenta.
Dalia, popular denumita si gherghina, e una dintre cel mai des intalnite flori de gradina. Se spune ca in secolul trecut o cutie cu bulbi de dalie a fost trimisa din Mexic in Olanda dar,  numai unul a supravietuit, din el au rasarit flori rosii superbe, cu care dalia a sedus decisiv Europa.
Craite, soiurile de craite cu inaltime mica pot constitui valoroase plante pentru balcoane, atat datorita pretentiilor reduse fata de conditiile de mediu si ingrijiri, cat si datorita florilor galbene, portocalii, rosii, cu durata mare de mentinere pe planta.
Petunii, daca va ganditi cum sa va decorati gradina sau balconul, cea mai potrivita alegere pe care v-o putem recomanda este petunia. Petunia (familia Solanaceae) este una dintre cele mai importante flori anuale folosite in amenajarile peisagistice.
Crini,  in antichitate, atat la greci, cat si la romani, simboliza speranta si triumful, fiind folosit alaturi de trandafir si laur pentru incununarea fruntilor invingatorilor, dar si ca ofranda adusa zeitei frumusetii.
Zambilele, a fost adusa in Europa de vest in secolul al XVI-lea si a fost cultivata pentru prima data in Austria in anii 1500. In timpul secolelor XVII-XVIII, asemenea lalelei, zambila se gasea numai in colectiile de plante ale oamenilor instariti, care de obicei le colectionau ca pe niste trofee de pret. Datorita parfumului persistent al zambilelor, bulbii erau foarte scumpi.
Orhideea, o planta cu flori si forme fantastic de frumoase, nu este greu de ingrijit , tot ce trebuie sa stii e ca aceasta planta este o planta tropicala, destul de rustica si rezistenta prin acele parti exotice ale planetei si pentru a fi sanatoasa are nevoie doar de multa lumina si apa.

Ne puteti contacta la numarul 0745034367 sau contact@flori-brasov.com .

 

Despre autor

Florarie in Brasov, livrari flori si aranjamente florale in orasul Brasov, flori pentru nunta si aranjamente florale pentru diverse evenimenet .

2 comentarii

  1. Marius Iordache

    As dori sa trimit flori unei persoane dar nu am decat numarul de telefon. Puteti sa livrati flori si fara adresa de livrare? daca da , astept un raspuns.

  2. Anda

    Putem livra flori in Brasov si daca aveti doar numarul de telefon. Colegii nostri vor contacta persoana repectiva telefonic si vor stabili un loc de livrare, un loc comod fireste pentru persoana careia doriti sa-i trimiteti un buchet de flori.

Comenteaza

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Doriti sa comandati flori pentru persoana draga ? Doriti sa livram un buchet ?Comanda flori