Detalii si comenzi : 0755-237-431
comenzi@flori-brasov.com

Semnificatia florilor si culorilor

semnificatie-culori-flori

Florile elegante, colorate fascineaza mintea oricui. Florile sunt elemente decorative superbe si cadouri perfecte pentru cei dragi. Putem folosi flori magnifice, pline de culoare pentru decoratiunile de nunta sau decoratiuni pentru evenimente. Florile au fost cele mai populare cadouri pentru orice tip de ceremonie. Poti sa crezi ca diferite culori ale florilor indica sensuri diferite ? Omul a dat un inteles specific culorilor. Este important sa se cunoasca semnificatia lor, astfel incat sa puteti transmite sentimentele intr-un mod adecvat.
Culorile florilor – semnificatie :
Fiecare culoare este legata de anumite emotii si trairi sufletesti. Ele exprima un sens de relatii :
Galben : o floare galbena este un simbol al fericirii, prietenie, entuziasm, de lux, succes, mandria si tradarea. Aceasta culoare reprezinta, de asemenea, gelozie .
Rosu : o floare rosie este preferata tinerilor, deoarece reprezinta o esenta a emotiilor, cum ar fi dragoste si pasiune. Este, de asemenea, un simbol de curaj, dorinta, admiratie, constanta si respect. O floare rosie este un semn de tinerete si entuziasm.
Orange : poti reprezenta dragostea ta puternica, sau o satisfactia de a atinge succesul printr-o floare portocalie. Este un semn de dorinta si entuziasm. Aceasta culoare vibranta transmite satisfactie,  incredere si pasiunea pentru viata.
Verde : aceasta culoare racoritoare reprezinta rezistenta, tineret, sanatate si noroc. Florile verzi transmit un mesaj de placere, reinnoire si optimism.
Alb : culoare alba in sine este un simbol al pacii si puritatii. Daca va intrebati care este simbolul acestei culori, veti primi raspunsul ca acesta este un semn de puritate, umilinta, inocenta si liniste. Ea reprezinta sentimentele ceresti, piosenie si sinceritate. Florile albe transmit eleganta si modestie .
Roz : rozul este o culoare a dragostei si, prin urmare, oferind o floare roz iti exprimi dragostea si pasiunea pentru o alta persoana. O floare roz este un simbol al delicatetei, blandetei, al harului, admiratiei si increderii. O floare roz inchis simbolizeaza sinceritatea si recunostiinta.
Lavanda : o floare lavanda reprezinta frumusete, singuratate si admiratie. Florile de levantica sunt un semn al harului, rafinamentului si elegantei. Florile de lavanda transmit un mesaj de frumusete feminina.
Piersic roz : daca doriti sa-si exprime simpatia ta, prietenia, recunostinta sau blandetea, puteti oferi o floare roz piersica .
Violet : aceasta culoare este asociat cu regalitatea si ceremonia. Florile violet sunt un semn de mandrie, demnitate si de succes. Florile purpurii reprezinta admiratia si realizarea.
Albastru : florile albastre pot reduce stresul si grijile. Ele reprezinta seninatate, deschidere si pace. O floare albastra ofera un efect de racire. Este un cadou perfect care promoveaza muza unui artist, poet sau muzician. Florile albastre poate fi un cadou unic pentru a impulsiona inspiratia.
Prin cunoasterea sensului exact al culorilor, puteti oferii o floare eleganta de culoare corespunzatoare pentru persoana draga. In acest fel, puteti face din ziua nuntii, ziua indragostitilor, sau orice ocazie una foarte speciala si de neuitat.

Despre autor

Florarie in Brasov, livrari flori si aranjamente florale in orasul Brasov, flori pentru nunta si aranjamente florale pentru diverse evenimenet .

Nici un comentariu

Comenteaza

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Doriti sa comandati flori pentru persoana draga ? Doriti sa livram un buchet ?Comanda flori